Ontvang onze nieuwsbrief:

Booosting Projecten

Samenwerkingen tussen Booosting aangeslotenen leveren innovatieve projecten! Hier vindt u de projecten met de grootste samenwerkingen.

Het project met de meeste deelnemers -het platinum project- is hiernaast uitgelicht.

Markthal Rotterdam

van

Octatube

met

Royal HaskoningDHV

De 1e overdekte markthal van NL met woningen in de overkapping is uniek. Octatube heeft in samenwerking met o.a. RHDHV, MVRDV en Inbo de twee grote kabelnetgevels aan de kopse kanten en de balustrades van de woningen aan de buitenzijde van de markante Markthal in Rotterdam ontwikkeld. heeft de g..

Recht op Wind; 1e Nlse C2C-woning

van

xx Architecten

met

Arconiko Architecten

Aan de Rotte, dicht bij de Rottemeren, is begin 2012 begonnen met de bouw van een vrijstaande woning. De ambitie is om deze woning zoveel mogelijk Cra..

HoTT - House of Tomorrow Today

van

met

Slimbouwen

Een energieleverende woning met een comformatbel binnenklimaat. HoTT is Nederlands eerste gebouw dat geheel ontworpen en ontwikkeld is voor de norm..

Indes

van

Arconiko Architecten

met

Rockwool Benelux bv

Indes is een industrieel ontwerpbureau dat hoog technische gebruiksvoorwerpen ontwerpt. Zij wenste een gebouw dat bij haar status past. Slim, gebruiks..

Infinity in Belgrado

van

met

Alcoa Architectuursystemen

Met Alcoa Architectuur systemen (Harderwijk) ontwikkelde Booosting secretaris Karel Vollers een gevelsysteem waarmee vrijgebogen gevels gemaakt kunnen..

Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl