Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten.

woensdag 17 februari 2016:

Circulaire Tijdelijke Rechtbank Amsterdam

Gedurende vijf jaar wordt op hetzelfde perceel zowel tijdelijke als permanente nieuwbouw van de Rechtbank Amsterdam ontwikkeld. Een groot deel van de rechtspraak vindt doorgang tijdens deze nieuw-, verbouw. Ook wordt een deel van het bestaande complex gesloopt.

Eerdere activiteiten

vrijdag 29 januari 2016:

Expo resultaten workshop Ontwerpen in de Fabriek III op Gevel2016

De drie objecten van de drie teams architecten en constructeurs die deelnamen aan Digitaal vakmanschap, robotische fabricage in de architectuur worden tentoongesteld op Gevel2016. Komt dat zien!

vrijdag 15 januari 2016:

Digitaal vakmanschap. Robotische fabricage in de architectuur

Twee ogenschijnlijk verschillende werelden, de digitale wereld en de niet-virtuele wereld van materialen, verenigen zich door ontwikkelingen van digitale fabricagemethoden.

vrijdag 15 januari 2016:

Nieuwjaarborrel 2016

Het is weer gelukt!
Locatie, techniek en organisatie staan op de Nieuwjaarsborrel allen in het teken van innovatie.

woensdag 16 december 2015:

Seismische bouwinnovaties; kansen voor produktontwikkelingen in Groningen

De aardbevingen in Groningen zijn inmiddels zo heftig, dat ze een risico vormen voor gebouwen. Zowel voor bestaande als nieuwe panden. De Nederlandse aardbevingen hebben door de relatief geringe diepte in de bodem waar ze ontstaan, een ander karakter dan de aardbevingen die we kennen van elders in de wereld en die het gevolg zijn verschuivingen in de diepere aardlagen. Voor de Groningse situatie moeten dan ook nieuwe oplossingen gezocht worden. Hier liggen mooie kansen voor productontwikkeling.

vrijdag 27 november 2015:

Zeeuwse fabriekswoningen

De Hoop Terneuzen is aangesloten bij Booosting sinds 2014 en op 27 november zijn wij te gast bij een van hun vele ondernemingen. CascoTotaal maakt een licht, demontabel en volledig herbruikbaar betonnen bouwsysteem voor diverse typen woningen.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl