Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten.

maandag 11 mei 2015:

Dynamic Architecture

Dynamic Architecture (DA) gaat in op de toekomstige vormen van ontwerpen en het nieuwe vormgeven van de gebouwde omgeving.

dinsdag 19 mei 2015:

TROX R&D-dag

Booosting organiseert op 19 mei een R&D-dag bij Trox in Duitsland. Onder leiding van specialisten brengt u een bezoek aan de laboratoria, stromingsstudio en fabriek nabij het hoofdkantoor in Neukirchen-Vluyn (D). Een unieke kans om in deze R&D-omgeving de technisch zeer hoogstaande en complexe gebouwinstallaties te bekijken en leren begrijpen!

dinsdag 02 juni 2015:

IHC Studio Metalix

Booosting Branchevreemd is een typische Booosting activiteit over de technology transfer tussen architectuur en aanverwante disciplines. Dit keer de maritieme techniek van IHC Studio Metalix.

dinsdag 16 juni 2015:

Timmerhuis Rotterdam

Het projectbezoek aan het Timmerhuis Rotterdam staat in het teken van bouwprocesinnovatie.

dinsdag 07 juli 2015:

Digitaal vakmanschap

Twee ogenschijnlijk verschillende werelden, de digitale wereld en de niet-virtuele wereld van materialen, verenigen zich door ontwikkelingen van digitale fabricagemethoden.

donderdag 22 oktober 2015:

3D-betonprinten – ambitie en realiteit

3D-betonprinten heeft een bijna magische klank. Gaan we het echt meemaken dat betonconstructies worden geprint en dus geproduceerd zonder mal?

Eerdere activiteiten

woensdag 22 april 2015:

Kickoff Symposium Green Transformable Building Lab

Een middag over ​dynamisch en circulair bouwen!
Deze activiteit is Alleen toegankelijk Voor Aangeslotenen van Booosting (AVA)

donderdag 02 april 2015:

Digitaal vakmanschap

De ontwerp- en bouwwereld digitaliseert in rap tempo. De voordelen zijn evident: er kunnen steeds complexere vormen worden gebouwd, er kan eenvoudiger worden samengewerkt, materiaalgebruik kan worden teruggedrongen etc.

vrijdag 13 februari 2015:

Dag van Warmbeton

Alle gevelfuncties verenigen in één materiaal - bouwkundig, bouwfysisch en constructief - zou dat kunnen? Welke nieuwe mogelijkheden zou dat bieden in de architectuur? En als dat kan, wat doet dat dan met het interieur en met de gebruikers?

donderdag 05 februari 2015:

Duurzame nieuwe woning HoTT en duurzame kantoortransformatie Rura Nova

Op 5 februari combineren we twee projecten: HoTT House in Sterksel (NB): een nieuwe duurzame woning en Rura Nova, een duurzame kantoortransformatie in Roermond.

vrijdag 30 januari 2015:

Nieuwjaarsborrel 2015

Zoals gebruikelijk wordt de Nieuwjaarsborrel gecombineerd met een projectbezoek en dat is dit keer het nieuwe Stadskantoor met Stationshal in Delft. Aansluitend een prooost op het nieuwe jaar bij architectenbureau cepezed.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl