Ontvang onze nieuwsbrief:
Advertenties

Activiteiten

Booosting organiseert elke maand activiteiten, lezingen, workshops en seminars op het gebied van bouwinnovatie. Activiteiten worden aangekondigd via deze site. U kunt zich via deze site direct aanmelden voor activiteiten. Voor aangeslotenen zijn álle activiteiten kosteloos te bezoeken. Aan niet aangeslotenen vragen wij een kleine bijdrage in de kosten.

donderdag 05 februari 2015:

Duurzame nieuwe woning HoTT en duurzame kantoortransformatie Rura Nova

Op 5 februari combineren we twee projecten: HoTT House in Sterksel (NB): een nieuwe duurzame woning en Rura Nova, een duurzame kantoortransformatie in Roermond.

vrijdag 13 februari 2015:

Dag van Warmbeton

Alle gevelfuncties verenigen in één materiaal - bouwkundig, bouwfysisch en constructief - zou dat kunnen? Welke nieuwe mogelijkheden zou dat bieden in de architectuur? En als dat kan, wat doet dat dan met het interieur en met de gebruikers?

Eerdere activiteiten

vrijdag 30 januari 2015:

Nieuwjaarsborrel 2015

Zoals gebruikelijk wordt de Nieuwjaarsborrel gecombineerd met een projectbezoek en dat is dit keer het nieuwe Stadskantoor met Stationshal in Delft. Aansluitend een prooost op het nieuwe jaar bij architectenbureau cepezed.

donderdag 18 december 2014:

Timmerhuis Rotterdam; het nieuwe stadskantoor

Timmerhuis Rotterdam wordt een nieuw, multifunctioneel en duurzaam complex in Roterdam Centrum.

maandag 15 december 2014:

BIM II

Het werken met een Bouw Informatie Model (BIM) neemt een grote vlucht. Steeds meer ontwerpbureaus en adviseurs werken in en met een BIM. Vaak nog solitair maak ook steeds vaker gezamenlijk. Maar wat weet de opdrachtgever eigenlijk van BIM?

woensdag 05 november 2014:

CIRCONOMIE

Circulaire Economie begint een bekend begrip en een steeds belangrijker onderwerp te worden. Maar wat houdt het nu precies in?
En wat is de visie van enkele grote invloedrijke bouwbedrijven?

dinsdag 07 oktober 2014:

Venco Campus: de eindgebruiker verandert de spelregels

Venco-Campus is een bijzonder gebouw. Qua vorm, exploitatie en duurzaamheid (Breeam Outstanding). De Campus is een van de meest duurzame en energiezuinige bedrijfsgebouwen van Europa. De nieuwbouw is vooral uniek omdat het gebouw samen met eindgebruiker De Venco Groep is ontwikkeld en gebouwd.


Bekijk alle eerdere activiteiten
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl