Ontvang onze nieuwsbrief:

DGMR

Postbus 153 6800 AD Arnhem
Van Pallandtstraat 9 -11 Arnhem
> bekijk op de innovatiekaart
T 088 346 75 00
info@dgmr.nl
www.dgmr.nl
Bekijk DGMR's LinkedIn profile Bekijk DGMR's twitter profile
Aangesloten sinds december 1998
Contactpersoon: ir Paul Van Bergen
DGMR. Meer dan een oplossing.
DGMR is meer dan een raadgevend ingenieursbureau. In 1980 hebben de oprichters nadrukkelijk gekozen voor een geheel eigen werkwijze. DGMR anticipeert op veranderingen en biedt heldere en realistische oplossingen.

Onze uitdaging? Het bieden van totaaloplossingen.
Uw technisch proces of ontwerp is toe aan verbetering? Dan komt DGMR niet met een geïsoleerd voorstel voor dat ene specifieke probleem. Onze kracht ligt juist bij het ontwikkelen en verankeren van totaaloplossingen. Alleen dan zal uw gehele proces of ontwerp beter functioneren. Hierbij vormen onze specialisten de sleutel. Door de constante kennisuitwisseling tussen de diverse disciplines, ontstaat creatieve kruisbestuiving. DGMR hecht daarom veel waarde aan een open, informele en flexibele organisatie.

DGMR heeft vestigingen in Arnhem, Den Haag en Drachten. Ons team is bevlogen en bestaat uit medewerkers met uiteenlopende vaktechnische achtergronden. Samen werken we aan financieel haalbare oplossingen. Daarbij is DGMR niet afhankelijk van andere bedrijven. Dat garandeert de objectiviteit van onze adviezen. Neem geen genoegen met een deel van de oplossing. Kies DGMR.

Project: Energy Academy Europe

Energy Academy Europe (bron: broekbakema) Energy Academy Europe (EAE) is het duurzaamste onderwijsgebouw van Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en is onlangs gecertificeerd met BREEAM Outstanding (score 89,62 procent).

E... > MEERTwitter

toon
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-4455 4026 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl