Ontvang onze nieuwsbrief:

T-ROCK: nieuwe dakplaat van Rockwool

T-Rock: nieuwe dakplaat voor platte daken (bron: Rockwool)
T-Rock: nieuwe dakplaat voor platte daken (bron: Rockwool) Lancering T-Rock in het Philips Stadion op 21 mei jl.  (bron: Rockwool) Basalt

15 juli 2014: Booosting aangeslotene heeft een lichtgewicht dakplaat voor platte daken ontwikkeld: T-Rock.


T-ROCK: nieuwe dakplaat van Rockwool

Erwin Prins, Managing Director van ROCKWOOL Benelux: “Vorig jaar heeft Rockwool ruim €20mln geïnvesteerd in nieuwe productiemethoden en verdere verduurzaming en efficiency van de productielijnen. De investering in nieuwe technologie heeft de ontwikkeling van deze nieuwe dakplaat mogelijk gemaakt. Het grote voordeel van T-Rock is dat de plaat maar liefst 30% lichter is en daardoor moeiteloos te verleggen. De platen zijn makkelijk te hanteren en verwerken en hebben een zeer gunstige prijsstelling. "

Uniek is de combinatie van een harde toplaag met verticale vezeloriëntatie in de onderlaag. De dakplaat is daardoor drukvast, goed beloopbaar en geschikt voor zowel losliggende dakbedekkingssytemen met ballast als mechanisch bevestigde dakbedekkingssystemen. Dankzij de dampopenheid van de steenwol is een dampdrukverdelende laag overbodig. T-Rock is dimensiestabiel en krimpt of schotelt niet door verschillen in temperatuur of vochtigheid; hierdoor ontstaan geen koudebruggen of spanningen in de dakbedekking.

Uiteraard gelden de voordelen van de Rockwool steenwolisolatie ook voor T-Rock:
> brandveilig (Euro-brandklasse A1)
> akoestisch comfort (hoge geluidsabsorptie)
> zeer lange levensduur
> gemaakt van duurzaam, natuurlijk basalt

info
Rockwool Customer Service
0475 35 36 37

Naam:
Email:
Titel:
Commentaar:
Capcha:
Booosting platform voor koplopers in bouwinnovatie | T 06-2211 4701 | E info@booosting.nl | W www.booosting.nl